Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Reseptin uusiminen (maksuton palvelu), lääkkeiden annosjakelu ja yhteisvaikutusohjelma

Kun asioit Salon Vanhassa Apteekissa, palvelemme sinua kaikissa tarvitsemissasi apteekkiasioissa. Saat meiltä sähköisellä reseptillä toimitetut lääkkeet, monipuolisen valikoiman ravintovalmisteita sekä itsehoitolääkkeitä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa lääke- ja apteekkiasioita koskevissa valinnoissa löytääkseen juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

Jätä reseptisi meille uusittavaksi, jos se ei ole enää voimassa tai olet käyttänyt kaikki reseptissä määrätyt lääkkeet. Reseptin uusimisesta emme peri maksua. Joissakin tapauksissa reseptin uusiminen vaatii lääkärin vastaanottokäynnin. Kysy meiltä neuvoa reseptin uusimista askarruttavissa kysymyksissä.

Etenkin vanhemman väestön lääkehoito voi parantua huomattavasti lääkkeiden annosjakelun ansiosta. Aina kerrallaan otettavat tabletit pakataan annospusseihin, jotka toimitetaan asiakkaalle sovituin aikavälein, esimerkiksi kerran kahdessa viikossa. Näin lääkkeiden otto on helppoa ja säännöllistä. Myös lääkkeiden päällekkäiskäyttö vähenee, kun annostelu on tehty asiantuntijan toimesta.

Lääkkeiden yhteisvaikutusohjelman avulla koulutuksen saanut asiantuntijamme käy läpi kaikki asiakkaan käyttämät lääkkeet ja tarkistaa niiden yhteisvaikutukset. Palvelu on erittäin hyödyllinen etenkin niille, joilla on useampi perussairaus ja joiden lääkehoidosta vastaa useampi eri lääkäri.